Jogi nyilatkozat

A BG-Yachting Kft. weboldalának megnyitásával Ön elfogadja a weblapon publikált Adatvédelmi nyilatkozatban, valamint a Szerzői jogi nyilatkozatban megadott feltételeket. Kérjük, hogy amennyiben nem ért egyet társaságunk feltételeivel, a továbbiakban ne nyissa meg weblapunkat és ne használja annak szolgáltatásait! Weblapunk szolgáltatásai a felhasználóink részére díjmentes!

A felelősség kizárása

  1. A BG-Yachting Kft. fenntartja magának a jogot, hogy megjelenését a weben bármikor megváltoztassa, az ahhoz való hozzáférést korlátozza, vagy megszüntesse. Cégünk továbbá nem garantálja, hogy weblap megjelenése folyamatos és hibamentes lesz. A honlapon megjelenő információk, az onnan letölthető adatokban esetlegesen előforduló hibák, a honlap hibás működéséből, illetve működésképtelenségéből, a közölt információk félreérthetőségéből keletkező károkért a felelősséget a BG-Yachting Kft. kifejezetten kizárja.
  2. Nem vállalunk felelősséget a weblapunkon keresztül elérhető, más vállalkozások kezelésében lévő weblapok tartalmaiért.
  3. Nem vállalunk felelősséget továbbá azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.